De Oorsprong

THE MUNAY-KI RITES

Centrum voor Healing, Relaxatie, Sjamanisme & Munay-Ki

Praktijk CANDELA

Praktijk CANDELA
NL
FR

De oorsprong

 

De Q'eros zijn een oud volk dat in Peru leeft. Zij stammen rechtstreeks af van de Inca's.

Doordat zij eeuwenlang in isolatie in het hooggebergte geleefd hebben, zijn zij erin geslaagd om hun duizenden jaren oude tradities en cultuur te behouden.

De westerse wereld is pas in de jaren 60 van vorige eeuw met hen in contact gekomen.

De Inca-sjamanen weten dat de "eindtijd" (het einde van een tijdperk en het begin van een nieuw tijdperk) is aangebroken en brengen ons een hulpmiddel om de frequentie van de mens op een hoger niveau te brengen op zowel lichamelijk als geestelijk en emotioneel gebied.

De Laika, zoals deze Inca-sjamanen genoemd worden, zijn de Earth-Keepers of Hoeders van de Aarde en het maakt deel uit van hun opdracht om deze rites nu met ons te delen zodat we de noodzakelijke overgang naar deze hogere frequentie via de 9 rites van de Munay-Ki langzaam kunnen integreren. Munay-Ki is Quechua en betekent letterlijk "ik hou van jou". De achterliggende betekenis is "wees degene die je echt bent".

De Munay-Ki rites zijn dus ook een middel om te worden wie we echt zijn. Tijdens de inwijding van de eerste rite, worden de drie basiskrachten geactiveerd: Llankay, Munay en Yachai. Deze woorden staan voor buik, hart en hoofd of dus eigenlijk voor daadkracht, bewuste liefde en visie. Als je deze 3 persoonlijke basiskrachten volledig kan activeren en ontwikkelen, dan leef je in Ayni (harmonie) en verkrijg je de hemel op aarde.

De Munay-Ki verbindt ons met onze afkomst van Hoeders van Wijsheid, van Hoeders van de Aarde, uit het verleden en de toekomst, van lichtgevende wezens die hun status van sterveling hebben overstegen en goddelijk zijn geworden. Dit is de afkomst die in jou en door jou werkt. Mannen en vrouwen van het verleden en de toekomst ...

Bij interesse, wil ik je graag deze boeken van Alberto Villoldo aanbevelen:

 

 

Terug
Contact
Top

Isabelle@2008-2015